Ryhmille ja työporukoille

Tervetuloa rentoutumaan luovuuden lähteille taiteen ja taiteilijakotien Järvenpäähän!

Järvenpää on kulttuurin kehto, jossa virkistyt Tuusulanjärven taiteilijayhteisön jalanjäljillä, luovuutta ruokkivassa ympäristössä.  Järvenpään taidemuseo, Ahola ja Suviranta tarjoavat inspiraatiota ja kokonaisvaltaista hyvinvointia virkistyspäivän viettoon.

Ryhmille räätälöidyt retkipaketit sopivat erityisen työpaikan virkistyspäivien ohjelmaan! Taiteilijakotien ainulaatuisessa tunnelmassa ja taiteen äärellä mieli saa levähtää, opastetulla kierroksella näyttely avautuu uudella tavalla, ja rennoissa työpajoissa pääset itse tekemisen makuun. Tutustu tarjontaamme ja varaa ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Luovuuden polku

Vietä aamupäivä taiteen parissa Järvenpään taidemuseolla ja Aholassa! Tämä paketti yhdistää taiteen kokemisen hyvinvointiin ja luovuuteen, tarjoten ryhmälle ainutlaatuisen tilaisuuden rentoutua ja virkistäytyä taiteen äärellä.

Luovuuden polku -paketti

Taiteilijakotien taikaa – Koko päivän retki Tuusulanjärven taiteilijayhteisön jalanjäljillä

Pakettimme vie sinut matkalle taiteen maailmaan, jossa pääset tutustumaan kolmeen upeaan kohteeseen: Järvenpään taidemuseoon, taiteilijakoti Aholaan ja päivän kruunaa Eero Järnefeltin taiteilijakoti Suviranta.

Taiteilijakotien taikaa -paketti


Miten pääset meille Järvenpäähän?

No helposti, sillä Järvenpää sijaitsee pääradan varrella n. 35 km Helsingistä pohjoiseen ja n. 70 km Lahdesta etelään.

Junalla! Meille pääsee kätevästi R-junalla, joka tuo aivan taidemuseon viereen. Taidemuseolta on kävellen matkaa Aholaan n 2,5 km. Ahola sijaitsee lähellä Ainolan juna-asemaa noin kilometrin kävelymatkan päässä. Katso juna-aikataulut!

Bussilla! Järvenpään paikallisbussiliikenteen ja seudullisen bussiliikenteen reitit ja aikataulut: reittiopas.matkahuolto.fi/ 

Mikäli ryhmä saapuu omalla bussilla, löytyy Järvenpään taidemuseon yhteydessä (Kirjastokatu 8) parkkipaikkoja. Aholassa on busseille löytyy bussiparkkipaikka (Sibeliuksenväylä 57). Suvirannan pysäköinti STEP-koulutuksen parkkipaikalle, osoite: Järvenpääntie 640. Huomiothan että Suvirantaan ei toistaiseksi ole omia tienviittoja maanteiltä, parkkipaikan löytää STEP-koulutuksen opasteilla. Suviranta sijaitsee heti parkkipaikan eteläpuolella.

Huom! Kuljetukset eivät sisälly pakettien hintaan.

Mitä kaikkea muuta Tuusulanjärven tienoo tarjoaa?

Tutustu alueen matkailupalveluihin Etusivu – Visit Tuusulanjärvi (visittuusulanjarvi.fi)

Jaa juttu: