Opastukset

Yleisöopastus

Taidemuseon yleisöopastukset järjestetään sunnuntaisin klo 13.

Yleisöopastuksille on kaikille vapaa pääsy, eikä niille tarvitse ilmoittautua. Se johdattaa museokävijän kokoelmanäyttelyn ja vaihtuvan näyttelyn sisältöihin. Opastusta ei järjestetä, mikäli museolla on joku muu klo 13 alkava tapahtuma.

Tilaa opastus ryhmällesi

Voit varata näyttelyopastuksen esimerkiksi omalle kaveri- tai työporukalle tai suuremmalle ryhmälle museon aukioloaikoina numerosta 040 315 3881 tai sähköpostitse taidemuseo@jarvenpaa.fi.

Opastuksella syvennytään esillä olevaan näyttelyyn museo-oppaan johdolla ja kuullaan yksityiskohtia teoksista ja tarinoista niiden takana. Voit mieluusti esittää erityistoiveita opastuksen sisällöstä ja kestosta!

Ryhmän koko
Opastukselle mahtuu korkeintaan 20 henkilön ryhmä. Tätä suurempi ryhmä voidaan jakaa kahdelle oppaalle, jolloin opastusmaksu on kaksinkertainen. Kaksi opastusta on kuitenkin mahdollista järjestää samanaikaisesti.

Opastuksen hinta
Opastusmaksu on 50 € / 20 henkilön ryhmä + pääsymaksut. Yli 20 hengen ryhmä jaetaan kahdelle oppaalle, jotta kaikki näkevät ja kuulevat paremmin. Tällöin opastusmaksu on 100 €.

Näyttelyyn voidaan järjestää myös lyhyt johdanto-opastus n. 15 minuuttia. Sen hinta on 25 €.

Lapset ja nuoret
Löydät erityisesti lapsille suunnatut opastukset ja työpajat täältä.

Haluaisitko tilata seurueellesi työpajan?

Löydät työpajavalikoimamme täältä.

Jaa juttu: