Opastukset

Suvirannassa voi vierailla ainoastaan opastetulla kierroksella. Kesällä 2022 Suvirannassa järjestetään touko-elokuussa kaikille avoimia yleisöopastuksia tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 11 ja 12.30. Kohteeseen voi myös varata opastuksen omalle ryhmälle.

Talvikaudella Suviranta on suljettu! Suvirantaan otetaan vieraita vastaan kesäkaudella touko-syyskuussa.

Avoimet yleisöopastukset

Suvirannassa järjestetään kaikille avoimia yleisöopastuksia kesäkaudella 2022! Paikka opastukselle tulee varata etukäteen https://vello.fi/jarvenpaanmuseopalvelut/ (yleisöopastus Suvirannassa)

Opastuksella tutustutaan puutarhaan, arkkitehtuuriin sekä talon asukkaisiin ja taiteeseen. Kierroksen lopuksi osallistujat pääsevät kurkistamaan myös talon sisälle, jossa seinät ovat lattiasta kattoon täynnä taidetta ja jälkiä Eero Järnefeltin perheen ja jälkeläisten elämästä eri vuosikymmeninä. Opastuksista vastaa Järvenpään kaupungin museohenkilökunta. Opastus kestää noin 45 minuuttia, minkä jälkeen voi ostaa viehättäviä matkamuistoja tai viivähtää hetkisen Suvirannan puutarhassa.

Saavuthan opastetulle kierrokselle vain terveenä. Pyydämme ystävällisesti maksamaan pankkikortilla ja huomiomaan turvavälit ja käsihygienian.

Touko-elokuussa

ti, to, su klo 11 ja 12.30

Syyskuussa

su klo 11

Hinta
10 € / aikuiset
9 € / alennettu sisäänpääsy: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, siviili- ja varuspalveluhenkilöt, Järvenpään kaupungin työntekijät
0 € / alle 18 v. sekä Kaikukortilla
Suvirannassa käy vuodesta 2022 alkaen Museokortti!

Maksutapana käy käteinen, pankkikortti ja Museokortti!

Ryhmämatkailijat

Varaa opastus ryhmälle Suvirantaan! Suvirantaan otetaan vastaan ryhmävarauksia kesäkaudella toukokuusta elokuun loppuun ti, to ja su klo 13.30-15 välisenä aikana. Syyskuussa ryhmävarauksia otetaan vastaan tiistaisin ja torstaisin klo 11-15 välisenä aikana ja sunnuntaisin klo 12-15 välisenä aikana. Varaukset tehdään sähköpostitse tai puhelimitse!

Ota yhteys
suviranta@jarvenpaa.fi tai 040 315 2181

Milloin?
Oman kierroksen Suvirantaan voi varata touko-elokuussa tiistaille, torstaille tai sunnuntaille klo 13.30-15 väliselle ajalle. Syyskuussa ti, to klo 11-15 väliselle ajalle ja su 12-15 väliselle ajalle.

Ryhmäkoko
Ryhmän koko 5-25 henkilöä! Ryhmän minimikoko on 5 ja maksimikoko 25 henkilöä.

Hinta
10 € / aikuiset
9 € / alennettu sisäänpääsy: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, siviili- ja varuspalveluhenkilöt, Järvenpään kaupungin työntekijät
0 € / alle 18 v. sekä Kaikukortilla
Suvirannassa käy vuodesta 2022 alkaen Museokortti!
Ystävällisesti pyydämme toimittamaan laskutustiedot etukäteen

Kesto
Kierroksen kesto n. 45 minuuttia. Kierroksen jälkeen voi ostaa Suviranta-aiheisia matkamuistoja.

Esteettömyys
Pyydämme huomioimaan, että kohde ei sovellu hyvin liikuntarajoitteisille, sillä sisätiloissa on hankala liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla kynnysten, kuistin portaiden ja oviaukkojen koon takia. Koronatilanteen vuoksi istuimia ei voi käyttää kierroksen aikana.

Jaa juttu: