Saavutettavuus

Kaikukortilla maksutta sisään

Haluatko tulla museoon, mutta olet tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippua?

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla on oikeus käydä museoissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, joka on Kulttuuria kaikille -palvelun kehittämä valtakunnallinen toimintamalli. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, konsertteihin, tanssiesityksiin tai teatteriin ja lisäksi kurssipaikkoja kansalaisopistoon. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään.

Järvenpään museopalveluiden kohteet (taidemuseo Ahola ja Suviranta) ovat mukana Järvenpään Kaikukortissa. Jos sinulla on Kaikukortti, pääset museoon ilmaiseksi korttia näyttämällä kassalla. Museokohteisiin on aina vapaa pääsy kaikille alle 18-vuotiaille.

Mikä Kaikukortti?

Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Kai­ku­kor­til­la voi hank­kia mak­sut­to­mia pää­sy­lip­pu­ja ja kurs­si­paik­ko­ja kaik­kiin nii­hin kult­tuu­ri­pal­ve­lui­hin, jot­ka kuu­lu­vat val­ta­kun­nal­li­seen Kai­ku­kort­ti-ver­kos­toon. Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortti-sivun kautta www.kaikukortti.fi.

Lisätietoa Kaikukortista Järvenpäässä: www.jarvenpaa.fi/kaikukortti

Kaikukortti valtakunnallisesti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti

Palautetta voi lähettää osoitteeseen: kulttuuri@jarvenpaa.fi
Lisätietoa Kaikukortti-toiminnasta valtakunnallisesti: www.kaikukortti.fi.

Kulttuuriluotsitoiminta

Olemme myös mukana kulttuuriluotsitoiminnassa. Lue lisää kulttuuriluotsitoiminnasta.

Esteettömyys

Esteetön sisäänkäynti kirjaston pääovesta. Hissi tuo taidemuseon eteistilaan. Liikuntaesteisten wc sijaitsee näyttelytilan takaosassa. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita museoon.

Verkkosivujen saavutettavuusselosteen löydät täältä.

Jaa juttu: