Järvenpään taidemuseo on suljettu ainakin 31.1.2021 saakka

Keltainen seinä, valokuvilla peitetyt kasvot ja puinen tytön pää
Jussi Juurinen: Sarjasta Cells, 2020. Sampo Apajalahti: Omakuva, 2016. Kim Jotuni: Dreamer.

Järvenpään taidemuseo on suljettu Keusoten ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston (avi) suositusten mukaisesti koronaviruspandemian leviämisen hillitsemiseksi ainakin 31.1. saakka. Valitettavasti esillä oleva näyttely: ”Kiertokulku – Apajalahti, Jotuni, Juurinen” ei enää avaudu yleisölle. Järjestämme näyttelyyn opastuksia viikoittain sosiaalisen median kanavissamme (Instagram ja Facebook).

Järvenpään taidemuseo on suljettu lisäksi helmikuun ajan näyttelynvaihdon vuoksi. Uusi näyttely: ”Tyven meri, turkoosi taivas – Hugo Backmansson & Venny Soldan-Brofeldt” avautuu 28.2. ja on esillä aina elokuun loppuun saakka. Tiedotamme lisää näyttelystä pian.